ZILT theaterwerk 15 jaar, ARK natuurontwikkeling wint teambuilding

ZILT theaterwerk 15 jaar, ARK natuurontwikkeling wint teambuilding

ZILT theaterwerk vierde haar jubileum van 15 jaar. In het kader daarvan schreef de onderneemster van ZILT, Henriëtte de Graaf een te winnen teambuildingsdag uit.

Teambuilding ARK medewerkers

ZILT 15 jaar, ARK medewerkers en Henriëtte

Henriëtte is de bevlogen professional achter ZILT. Zij verzorgt teambuilding, presentatietrainingen, dagvoorzitterschap en is inspirator in veranderingsprocessen binnen bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties.

Gisteren beleefde ARK de geheel verzorgde en bijzondere teamdag door ZILT theaterwerk.

De originaliteit van de inzending heeft de doorslag gegeven waarom ARK deze teamdag won. Een medewerkster van het delta team schreef; “Ons Delta team van ARK natuurontwikkeling zou graag op inspirerende en nieuwe ideeën gebracht willen worden. “We staan voor de opgave om meer te doen voor de zoet-zout overgang in de Nederlandse wateren”. ZILT theaterwerk, waar zoet en zout elkaar ontmoeten, sluit daar bijzonder goed op aan met haar professionele en innovatieve manier van werken.

Reacties vanuit ARK na deze teamdag; “Helemaal top! Bijzondere energieke manier van werken, veel plezier beleefd en nieuws gehoord” , “Goed ingeleefd in ARK”. “Superverrassend en ‘vrij’, dank voor alle input! ”

Welkom bij ZILT theaterwerk. Informatie, hdegraaf@zilttheaterwerk, of telefonisch 0317 316801

 

Reacties zijn gesloten.