LVVP congres, ZILT verzorgt ‘energizer’ en workshop ‘ondernemerschap’

Gepassioneerd ondernemen. Met veel plezier verzorg ik op 22 september op het LVVP congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort de workshop Ondernemerschap vol passie  naast een actieve ‘Energizer’ na de lunch. 

De titel van het congres voor GGZ-professionals is ‘Laat je niet kennen’

Ondernemen vanuit passie. Ondernemerschap is boeiend en uitdagend. Wat vraagt het anno 2017 voor een therapeut om ondernemer te zijn? In deze interactieve workshop word je meegenomen in de bevlogenheid van de spreker. Henriëtte geeft inmiddels 18 jaar met groot enthousiasme vorm aan haar onderneming ZILT. Vele opdrachtgevers binnen maatschappelijke instellingen, overheden, bedrijfsleven en in het hbo. Inhoud:

  • Wat vraagt het anno 2017 om ondernemer te zijn?
  • Hoe geef je vorm aan de toekomst en wat is belangrijk om helder te hebben voor de komende jaren? Laat je ‘niet’ kennen.
  • Je leert kijken naar de eigen propositie van jouw onderneming. Waar ligt je uniciteit en hoe zet je deze in de markt?
  • Wat inspireert jou en kom je innerlijk los van de ‘caseload-regelgeving’?
Henriëtte de Graaf is motivator in veranderingsprocessen, verzorgt teamontwikkeling, passie- en talentworkshops, presentatiecoaching en is spreker; ondernemer ZILT theaterwerk.

Haar manier van werken is fris en ze creëert een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren. Haar kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, het klantgericht werken en kunnen overzien van complexe processen, waarbij verbinding belangrijk is. Henriëtte heeft de Master ‘Methodiek, Beleid en Innovatie’, de hbo-welzijnswerkopleiding en een theaterregieopleiding afgerond. Zij heeft opdrachtgevers binnen maatschappelijke instellingen, het bedrijfsleven, overheden en hbo-onderwijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.