Particulieren

Uit de pers; ‘Een wereld vol verrassingen’

Het is heerlijk om u te laten meenemen op een reis door de verbeelding.
Henriëtte de Graaf neemt u mee naar de wonderlijke wereld van de fantasie. Zij vertelt en reist rond met  haar oude koffers, waaruit de verhalen komen.

Als u uw bijzondere gelegenheid  iets persoonlijks en verrassends wilt meegeven, waarin u uzelf herkent, kan ZILT ontwikkelen. Al jaren bereiken ZILT theaterwerk vragen die variëren van het verzorgen van verhalen of creatieve werkvormen op maat voor uw huwelijksviering, jubileum 50, 60, 75 jarige leeftijd, jubileum huwelijksfeest of een originele invulling van een familiedag. Of verras uw gasten tussen de gangen door met verteltheater.

In de decembermaand is er de mogelijkheid voor een kerst of oudejaarsvoorstelling. De workshop ‘Verhalen vertellen; de kunst van het vertellen’ wordt 2 maal per jaar aangeboden.

ZILT theaterwerk hecht aan een persoonlijke benadering.
Een zorgvuldig proces staat voorop, waarin u of meerdere betrokkenen worden meegenomen. Vooraf heb ik verschillende gespreken of ontmoetingen met u. Tussentijds zal er bij vragen contact zijn. De uitvoering wordt een sprankelend geheel waarin (desgewenst ) persoonlijke ontwikkelingen verwerkt zijn.

Kleurrijke live muziek kan de opdracht ondersteunen. Het is mogelijk dat er met andere Kunstdisciplines samengewerkt wordt om aan uw vraag te voldoen.

De interactie met uw gasten is vanzelfsprekend.

Bijzondere gelegenheden
Koffers vol verhalen
Verhalen diner of oudejaarsvoorstelling
Workshop ‘Kunst van het vertellen’
 

 

Reacties zijn gesloten.