Maatschappelijke organisaties

Uit de pers;  ‘ZILT theaterwerk doet ervaren, confronterend serieus theaterplezier’.

Verras uw werknemers. Wij nemen u graag mee ‘op reis’. ZILT theaterwerk ontwikkelt workshops en projecten, evenals programma’s op maat voor organisaties. Bijvoorbeeld in een reorganisatieproces of afscheid van een van uw medewerkers. Het gehoord en gezien worden als medewerker is belangrijk. Verbindingen ervaren en eventuele processen kunnen een plaats krijgen.

Voor Hospices heeft ZILT een workshop ontwikkeld rondom ‘afstemmen’ en communiceren. Voor verzorgingshuizen zijn er de voorstellingen “verhalen uit oude koffers’ en de kerstvoorstelling. Het project ‘Reis door de tijd’ is gericht op ontmoetingen tussen diverse generaties. ZILT theaterwerk kan met een verhaal op maat uw studiedag of congres openen en het dagvoorzitterschap verzorgen.

Een zorgvuldig proces met de opdrachtgever staat voorop. De  kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, de durf om het ‘anders’ te doen, het klantgericht werken en het kunnen overzien van complexe processen. Een persoonlijke benadering is als vanzelfsprekend. Het is een uitdaging om mensen hun eigen lef en  durf te zien aanboren.

In de voorbereiding heb ik een gesprek met u als opdrachtgever om uw vraag en doelstelling  helder te krijgen. Ik ga op zoek naar verrassende werkvormen die tot grote resultaten kunnen leiden. Plezier in het doen is een belangrijk uitgangspunt.
De manier van werken is fris en we creëren een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren.

Workshops en projecten

Verhalen op maat
Kerstvoorstelling
Project ouderen ‘Reis door de tijd’
Creatieve workshops Pedagogisch Medewerkers
Workshop vertellen / presenteren
Theater als teambuilding
Dagvoorzitter / presentatie
Opening / afsluiting congres

Reacties zijn gesloten.