Opening / afsluiting congres

In het kader van een opening of afsluiting van een congres, conferentie of studiedag, een fusie of reorganisatie en voor een jubileum of afscheid van een van uw medewerkers.

Inhoud

ZILT theaterwerk speelt voorstellingen die op verzoek van de opdrachtgever ‘op maat’ zijn gemaakt. Een zorgvuldig proces staat daarbij voorop, waarin betrokkenen vooraf worden meegenomen. In de voorstelling herkent de opdrachtgever zijn vraag en worden (persoonlijke) ontwikkelingen verwerkt. Wat bindt ons eigenlijk uit het verleden en leidt ons naar de toekomst? Het samen opnieuw beleven van markante gebeurtenissen, de historie van de organisatie en de rol kunnen een krachtig middel zijn tot binding. Uw publiek kan desgewenst interactief meegenomen worden.

Enkele voorbeelden

  • Landelijke Hogeschool congres SPH 2013, het openen middels inhoudelijk verteltheater aansluitend op de werkconferentie ‘SPH nieuwe stijl in de praktijk’.
  • Provincie Zeeland, het aanbieden van het eerste kistje Zeekraal cultuurhistorisch  waarin alle betrokken partijen een rol kregen. Van een Teler van Zeekraal tot Michelinster restauranthouder van Hogeschool Zeeland voor onderzoek tot  Europees Parlementariër. Recensie »
  •  DSM, opening teamdag metReis door de tijd’waarin het veranderingsproces van de organisatie en de stem van de medewerkers werd gehoord en genoemd.
  • Noord-Holland conferentie, afsluiting conferentie ‘ontwikkeling Brede scholen’ met alle vertegenwoordigde partijen in het Zaantheater in Zaandam
  • DrieTour reizen, jaarafsluiting met schets jaarontwikkeling.
  • IVN Utrecht, afscheid met verbeelding en verrassing, van een medewerker 25 jaar werkzaam. Landgoed Oostbroek.
  • Protocol ‘Samen Sterk’ verteltheatervoorstelling overdrachtsformulier vve-regeling gemeente Renkum

Reacties zijn gesloten.