Passie en Talent workshops, open inschrijving 2018

Inspiratieworkshop Passie en Talent

Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’ en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Het geeft ook enorm veel plezier. Uw eigen ideeën en ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken. U ontwikkelt nieuwe bewustwording,  een andere mindset die u activeren en energie geven.

Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Tijdens deze dagen laat u even los wat u aan het doen bent en maakt u kennis met actieve werkvormen die uw (verborgen) passie en talent aanboren en hoe u deze in zou kunnen zetten in uw leven.

U maakt een prachtige reis vanuit ‘onderzoeken’, ‘ontdekken’, ‘loslaten’, ‘creëren’, ‘verdiepen’, verbinden’ en tot slot ‘ankeren’.

Werkvormen:
De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen u uit om te ontdekken en verdiepen. Uit proberen als proces kan verrijkend werken en levert energie op. Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, spel, beeldende kunst en literatuur.

Inspiratiebronnen worden aangeboord en de stilte van het klooster kan u mooie inzichten opleveren. Het programma raakt aan uw eigenheid. U hoeft niet creatief te zijn om deze workshop te volgen.

Uitgangspunt
Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken en veelal creatiever is  dan verwacht. Het zien en ontdekken van nieuwe mogelijkheden. ‘Go with the flow’

Accomodatie: In het prachtige Dominicanenklooster in Huissen ervaart u zowel vaart als verstilling. De bankjes in de prachtige kloostertuin met haar oude rode beuk een heerlijke plek. Je overnacht op een kamer en de maaltijden met de andere deelnemers gaan in het ritme van het kloosterleven. 

Data 2018:

  • Woensdag 18 april 19.30- vrijdag 20 april 16.30
  • Zomer  drie-daagse, vrijdag 6 juli 19.30 tot maandag 9 juli 16.o0
  • Vrijdag 23 november 19.30 tot zondag 25 november 16.30  

Foto passie en talent 2Kosten inkomen afhankelijk, circa € 299  inclusief programma, overnachtingen, maaltijden, koffie/thee/drankjes en materialen.

 

 

 

 

Opgave:  Dominicanenklooster

Begeleiding


  • Henriëtte de Graaf inspirator in veranderingsprocessen, teamontwikkeling, presentatiecoach & storytelling; ondernemer ZILT theaterwerk.
    Haar manier van werken is fris en ze creëert een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren. Haar kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, verrassende werkvormen en kunnen overzien van complexe processen, waarbij verbinding belangrijk is. Ze heeft de Master ‘Methodiek, Beleid en Innovatie’, de Theaterregieopleiding en de HBO welzijnswerkopleiding  afgerond. Haar opdrachtgevers binnen maatschappelijke instellingen, het bedrijfsleven, overheden en het (beroeps-) onderwijs. Uit de pers: ‘Al jaren een schatkamer met een krachtig en inspirerend aanbod’  & ‘ZILT zet mensen in beweging’ “Henriëtte de Graaf weet je mee te nemen op de meest fantastische reizen door de verbeelding. Een wereld vol verrassingen”. Lees meer recensies en pers of reactie deelnemers Klooster weekend;
  • “De mooie en intensieve dagen hebben ervoor gezorgd dat diverse vragen die ik op werkgebied had als puzzelstukjes in elkaar vielen. Twee totaal verschillende werkgebieden bleken zomaar in elkaar te passen. Dankzij Henriëtte heb ik geleerd dat ik door creatieve werkvormen op hele verrassende ideeën kan komen.”
  • “De werkvormen die je los maken van je cognitie, waarin juist ervaren centraal staat, vind ik een krachtig middel. Hierdoor kwam ik los van mijn gedachten. Het zette me letterlijk en figuurlijk in beweging, het gaat stromen daar waar je vastzit. Mijn verwachting is dat ik er nu mee aan de slag kan en mijn passie handen en voeten krijgt.”

Maatwerk of  incompany

Deze workshop kan op maat worden toegepast of als incompany traject worden aangeboden. Neem gerust contact op voor meer informatie of telefoon 0317 316801. Ik denk graag met u mee.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.