Henriëtte de Graaf

Vanuit een enthousiaste bevlogenheid geeft Henriette de Graaf sinds 1999 inhoud en kleur aan ZILT theaterwerk. De pers schrijft: ‘Henriëtte zet mensen in beweging’

Haar manier van werken is fris en ze creëert een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren. Haar kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, de durf om het ‘anders’ te doen, het klantgericht werken en het kunnen overzien van complexe processen.
Ze hecht aan een persoonlijke benadering.

In haar werk weet Henriëtte goede verbindingen te leggen door haar diverse studies en werkervaringen te combineren. Juist de combinatie van deze diversiteit, naast haar manier van kijken in het zien van mogelijkheden zorgt ervoor dat de heel verschillende opdrachtgevers herkenning vinden. Tevens is ze docent stage 3 jaar en examinator van de hoofdfase aan de Hogeschool van Amsterdam, Faculteit Maatschappij en Recht.

Ze behaalde haar Master Methodiek, Beleid en Innovatie aan de Hogeschool van Amsterdam, haar eerste graad onderwijsbevoegdheid, de opleiding HBO welzijnswerk aan de Windesheim Hogeschool Zwolle en de Theaterregieopleiding KCG in Arnhem.

In 1986 begon zij haar loopbaan in Den Haag in het Cultureel werk. Ze was vanaf 1992 als docent verbonden aan het beroepsonderwijs en en gaf les aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Ze volgt haar hart en zegt in 1999 haar baan op om ZILT theaterwerk op te zetten.

Reacties zijn gesloten.